Beautysalon Marilena Nijmegen
Beauty for you  

Wimper extensions in Nijmegen

Nu tijdelijk niet beschikbaar

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken, en natuurlijke producten.

tel: 024 8481658   

One by One wimper extensions nieuwe set 

€  40,00

 •  Opvullen 3 weken

€  25,00

Volume gemixt  3D nieuwe set

€  45,00

 • Opvullen 3 weken

€  30,00

Volume lashes nieuwe set (Russische Volume)

€  55,00

 • Opvullen 3 weken

€  37,50

Lash lifting met gel volume

€  25,00

 • Verwijderen oude set wimper extensions

€  10,00 • Microbrush Lashextend

€  10,00

 

Wilt u wimperextensions laten zetten in Nijmegen?

Bent u op zoek naar een adres voor het laten zetten van goede wimperextensions in Nijmegen? Zoek dan niet verder. U bent bij Beautysalon Marilena Nijmegen in Dukenburg geheel aan het juiste adres. Wij zorgen dat u een prachtig setje wimpers krijgt waarmee u de show steelt! Het is de droom van vrijwel iedere vrouw; een mooie set volle wimpers. Ze geven uw ogen definitie en zorgen voor een sexy en vrouwelijke oogopslag. Heeft Moeder Natuur u geen volle wimpers gegeven? Jammer! Maar met onze wimperextensions in Nijmegen Dukenburg krijgt u ze alsnog!

Onze wimperextensions in Nijmegen

Als het even kan wilt u natuurlijk het liefst dat de wimperextensions in Nijmegen goedkoop zijn. Dat begrijpen wij. Daarom betaalt u bij ons nooit te veel. Echter doet dit niets onder aan de kwaliteit van de wimpers. Bij Beautysalon Marilena Nijmegen kunt u altijd hoge kwaliteit én service verwachten. Tevens heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan wimperextensions. Bijvoorbeeld de One by One nieuwe set of de Russian volume lashes inclusief wimperborsteltje. Beiden dienen ongeveer om de twee weken opgevuld te worden voor het mooiste resultaat. Wilt u de wimpers verwijderen? Bijvoorbeeld omdat u een van onze andere wimperextensions wilt laten plaatsen? Doe dit dan niet zelf! Het verwijderen van wimperextensions vraagt om een bepaalde techniek en kunde. Onze medewerkers doen dit graag voor u voor slechts €10. Wij verwijderen de extensions met uiterste zorg, waardoor er geen schade aan uw eigen wimpers wordt aangericht.

Hoe verzorg ik mijn wimperextensions?

Heeft u eenmaal de wimperextensions in Nijmegen laten zetten bij Beautysalon Marilena Nijmegen? Dan wilt u hier natuurlijk zo lang mogelijk van kunnen genieten! De juiste verzorging is dan ook essentieel. Wij vertellen u graag hoe u uw wimperextensions dient te verzorgen;
 • De eerste 24 uur na het plaatsen de wimpers niet nat maken
 • Wrijf niet in uw ogen en trek niet aan de wimperhaartjes. Deze kunnen gaan breken of klitten
 • Laat de wimpers om de twee weken opvullen voor het mooiste resultaat
 • Om de wimperextensions mooi in vorm te houden, kunt u ze regelmatig borstelen met het speciale borsteltje
 • Gebruik geen mascara! Dit is ook niet nodig, want de extensions zijn al vol en donker genoeg
 • Laat de wimperkruller in de make-up tas. Bent u niet tevreden over de krul in de extensions? Bespreek dit dan met ons om te kijken voor de mogelijkheden!
 • Gebruik geen producten wat olie bevat. De olie kan de lijm aantasten wat zorgt voor plakkerigheid of klontjes. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw wimperextensions minder lang meegaan, tevens houdt het de haargroei ook teven!
 • Heeft u toch mascara, oogschaduw of eyeliner opgedaan? Verwijder dit dan heel voorzichtig met een vochtig wattenstaafje al deppend van uw ogen.

 

Afspraak inplannen? 

Wilt u graag wimperextensions in Nijmegen laten zetten bij Beautysalon Marilena Nijmegen? U bent van harte welkom! Bel ons gerust of maak online een afspraak

  
 
 
 
Bellen
Map
Info