Beautysalon Marilena Nijmegen
Beauty for you  

 

Pedicure in Nijmegen

tel: 024 8481658   


1. Spa de Luxe pedicure  60 minuten       €  35,00         

  • Luxe spa pedicure stoel met massage, aroma therapie en Tv of relax muziek.
  • Verlichte voetbubbelbad met zee zout
  • Desinfecteren voeten
  • Nagel knippen vijlen en polijsten
  • Eelt verwijderen en scrub, likdoorn verwijderen.
  • Nagelriemen verzorgen met vitamine olie
  • Voeten massage.
  • Na afloop verzorgende creme
  • Kopje koffie, thee of frisdrank


Bij pedicure:   

Gewoone lakken na pedicure   € 10,00

 Gel lak teennagels  € 25,00

 Verwijderen oude gewone lak van teennagels € 10,00

Verwijderen Gellak van teennagels € 20,00


Gratis kopje koffie frisdrank of thee.


Verwen uw voeten met een pedicure in Nijmegen! | Beautysalon Marilena

Met een pedicure in Nijmegen van Beautysalon Marilena legt u uw voeten eens goed in de watten. De hele dag door gebruiken we onze voeten: vanaf het moment dat u opstaat, tot u weer naar bed gaat. Uw voeten dragen u naar alle plekken waar u komt, ze helpen u om de dag actief door te komen. U staat er wellicht niet bij stil, maar u mag uw voeten heel erg dankbaar zijn voor al het harde werk dat ze voor u verrichten! Toon uw dankbaarheid door ze bijvoorbeeld eens goed te laten verwennen middels een pedicure in Nijmegen Dukenburg bij Beautysalon Marilena. Deze pedicure werkt ontspannend voor het hele lichaam én uw geest. Geniet van een heerlijk moment voor uzelf, een moment om helemaal tot rust te komen.

Pedicure in Nijmegen voor stralende voeten!

Bij Beautysalon Marilena werken ervaren medewerkers die u altijd op een persoonlijke manier benaderen. Bij ons staat hoge kwaliteit en service altijd op nummer één. Want wij zijn pas tevreden als u dat bent !  Kom bijvoorbeeld bij ons langs voor een pedicure in Nijmegen. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van uw voeten. U kunt om diverse redenen een pedicure wensen. Daarnaast krijgt u persoonlijk advies.  Maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor een pedicure in Nijmegen Dukenburg wanneer u simpelweg mooie voeten wenst. Gaat u bijvoorbeeld op vakantie naar een zonnige bestemming, dan zorgen wij ervoor dat uw voeten stralen in uw teenslippers. Uw voeten mogen gezien worden!

Welke pedicure in Nijmegen kan ik nemen bij Beautysalon Marilena ?

U kunt bij Beautysalon Marilena terecht voor diverse soorten pedicures in Nijmegen. Wat dacht u van een luxe pedicurebehandeling waar uw voeten optimaal verwend worden? Tijdens deze behandeling reinigen en desinfecteren we uw voeten, we polijsten en knippen uw nagels en we verzorgen de nagelomgeving. Tevens verwijderen we overtollig eelt en likdoorns. Tot slot krijgt u een heerlijk ontspannend voetenbad en we masseren de voeten lekker in met een verzorgend product. Klinkt dat niet heerlijk?. Welke pedicure in Nijmegen Dukenburg u ook wenst, uw voeten zien er daarna weer stralend uit en kunnen de dag weer aan!

Ik wil een pedicure in Nijmegen bij Beautysalon Marilena !

Raakt u al ontspannen bij alleen al de gedachte aan een heerlijke pedicure in Nijmegen bij Beautysalon Marilena? Dan heten wij u van harte welkom! Maak bijvoorbeeld telefonisch een afspraak of doe dit online.

 
 
 
 
Bellen
Map
Info