Beautysalon Marilena Nijmegen
Beauty for you  

Definitief ontharen met de nieuwste DIODE ICE LASER.

Bij Beautysalon Marilena kan cosmetische ongewenste haargroei of overbeharing doeltreffend en effectief behandeld worden met de effectiefste ontharingslaser:  Diode Ice Laser Met deze laser kunnen lichte en donkere huiden behandeld worden.  Zowel voor mannen als vrouwen.

Werking laserlicht
Laserlicht is een bijzondere vorm van licht. De belangrijkste kenmerken zijn de unieke golflengte van het licht en de concentratie van de energie. De  Diode ice laser heeft een lichtsoort die voornamelijk wordt geabsorbeerd door het pigment in de haren. Wanneer de haren aan dit laserlicht worden blootgesteld, nemen zij al het licht op en worden daardoor verhit. De warmte leidt tot de beschadiging van de stamcel van de haarfollikel (de voedingsbodem van de haar), met als gevolg haarreductie. Door het speciale koelsysteem wordt de huid direct gekoeld en beschermd. (pijnloos systeem)
Alle vormen van overbeharing kunnen goed behandeld worden: in het gezicht, op de kin, de armen, benen, borst, rug, oksels en bikinilijn.Na eerste  behandeling is het effect al goed te te zien.  

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Er zijn gemiddeld vier tot zes behandelingen nodig voor een langdurig resultaat. De behandelingen vinden afhankelijk van het gebied elke 3-4 weken  plaats. De haargroei is afhankelijk van verschillende factoren zoals erfelijkheid, afkomst, hormonen etc. Hierdoor is het mogelijk dat er meer onderhoudsbehandelingen nodig zullen zijn.

Voor  de behandelingen is het belangrijk om de haren (een of twee dagen voor behandeling) te scheren.  (Beter effect)  Voor een succesvolle behandeling moet de wortel in de follikel aanwezig zijn, omdat het haarzakje anders niet beschadigd kan worden door het laserlicht.

De  huid wordt direct na de behandeling ingesmeerd  met een verkoelende en verzorgende crème, Vermijd blootstelling aan zonlicht of zonnebank ten minste drie weken na de behandeling.  Na de behandeling zijn de haartjes nog aanwezig in de haarzakjes, deze worden vanzelf naar buiten gewerkt. Twee tot drie weken na de behandeling zullen de haartjes uitvallen. In de tussentijd mogen de haartjes eventueel worden geschoren.


Tarieven: (per keer)

Buik

€ 60,00 

Onder Benen

€ 50,00

Boven Benen

€ 70,00

Oksels (beide)

€ 40,00

Boven armen

€ 50,00

Onder armen

€ 50,00

Rug/schouders

€ 100,00

Bikini lijn volledig

€ 60,00

Kin of bovenlip

€ 30,00

Billen

€ 70,00

Bakkerbaarden

€ 50,00


 
 
 
 
Bellen
Map
Info