Beautysalon Marilena Nijmegen
Beauty for you  Massage behandelingen Nijmegen

Watermassage, ontspanningsmassage, sportmassage, speciale massages. (zie nieuwe massages)

In massagekamer is een douche aanwezig met zeep, en  krijgt een handdoek uitgereikt.

Bij elke behandeling speelt er rustgevende / ontspannende muziek.

Tel: 024 8481658   

***    Aktie Nu Nieuwe massages   ***

Anti Stress  combi massage:

Deze behandeling is een combinatie van een voeten benen, rug, schouders, nek en hoofd en gezicht massage

met warme lavendel olie .                                                                            60 minuten Nu voor maar € 60,00 euroSakura-Massage  30 min. € 45,00

De Sakura is een Japanse Bloem die zorgt voor rust en ontspanning.

Deze massage is een combinatie van japanse massage-technieken, met sakura-olie voor het stimuleren en kalmeren van de energiebanen in hoofd, nek en schouders en rug om de natuurlijke balans weer te hervinden.  Dus zeer geschikt bij stress en gerelateerde klachten.   Brengt u geest en lichaam weer tot rust.HIMALAYA SALTMASSAGE  60 MIN   € 70,00

Een genezingsritueel welke een positief en gunstig effect heeft op de gezondheid en schoonheid van het lichaam. Het kristalzout uit de grotten van de Himalaya dateert van 250 miljoen jaar geleden en is intact gebleven, daardoor heeft het een nog sterker helend effect.
Als eerste een scrub met Himalaya zout, dan met water en speciale hydraterende zeep, zachte ontspannende massage. Dit zorgt het voor geestelijke en lichamelijke vitaliteit.  Deze massage verlicht spierpijn en andere pijnklachten en verbeterd de stofwisseling. 
  

Lavendel Massage.   60 Min  € 65,00

Lavendel massage is een massage met speciale technieken en combinatie van warm water en laveldel zeep. Na massage krijgt u camille of aardbeienthee (naar keuze). 

Prijslijst

Diversen soorten massage's waaronder ontspanningsmassage met natuurlijke producten, maar ook tegen stress,cellulitis,spier- en gewrichtsklachten, sportmassage, hammam massage, chocolade- en honingmassage.

 1

Warme olie- of bodymilk massage 30 min.  € 45.00


2

Warme olie- of bodymilk massage hele lichaam 60 min. € 60,00

Warme Baby-olie- of bodymilk massage hele lichaam 90 min € 85,003

Anti cellulite massage  45 min. € 50,00


4

Sportmassage  60 min. € 65,00


5

Massage tegen spier en gewrichtsklachten  60 min. € 65,00


6

Hamman massage met schuim scrub en olijvenzeep.  60 min. € 75,00


7

Water en warme-zeep massage 60 min. € 70,00

Water en warme-zeep massage 90 min. € 95,008

Auridische massage ( reinigen) 60 min. € 60,00


9

Egyptische warme olie massage (Jojoba, cameelmilk,egyptische-bloem olie, sandal,lotus,amandel,argan,cocos,olive) 60 min. € 70,00


10

Warme chocolade- of warme honing massage 60 min. € 70,00


11

Gold 24 krt collagene-creme massage 60 min. volledige lichaam. € 100,00


12

Shiatsu massage 60 min. € 70,00


13

Bindweefsel massage behandeling 60 min. € 70,00


14

Kruiden stempel massage 60 min € 70,00


15

Hotstone massage 60 min. € 70,00


16 

Magnetische cupping massage 60 min. € 75,00


Geniet van een heerlijke massage in Nijmegen

Woont u in de omgeving van Nijmegen en bent u op zoek naar een massagesalon voor een massage in Nijmegen? Voor een heerlijke massage in Nijmegen verwelkomt Beautysalon Marilena Nijmegen u graag in onze massagesalon! Heeft u al een tijdje last van bepaalde plekken in uw lichaam? Bijvoorbeeld uw schouders, uw nek of uw onderrug? Dat is vervelend. Wanneer uw lichaam niet optimaal werkt, doet u dat ook niet. Dankzij de ontspanningsmassage die u kunt boeken in Nijmegen bij Beautysalon Marilena zal uw lichaam al sneller voelen werken en aanvoelen. U kunt natuurlijk ook voor een andere massage kiezen, zoals bijvoorbeeld voor een massage voor twee personen in Nijmegen. Wist u dat regelmatige massages uw weerstand kunnen verhogen?

Door een massage in Nijmegen komt het gelukshormoon vrij

Maar wat is een massage in Nijmegen nou eigenlijk precies? Massage staat voor de praktijk van het toepassen van gestructureerde en ongestructureerde druk. Het zijn voornamelijk de zachte weefsels van het lichaam die gemasseerd worden door de masseurs van deze massagesalon in Nijmegen. Met een van onze vele massages zoals een cellulite massage in Nijmegen kunnen wij u wellicht de oplossing bieden. Zo kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld een sportmassage in Nijmegen. Want ook als fervent sporter is het belangrijk om uw lichaam zo nu en dan iets extra’s te geven. De sportmassage is gericht op het stimuleren van de doorbloeding van uw spieren. Afvalstoffen in uw spieren worden door deze massage sneller afgevoerd. Het lichaam en uw spieren herstellen zo sneller. Het kan zijn dat de massage op sommige momenten een beetje onprettig aanvoelt, omdat bijvoorbeeld knopen uit uw spieren worden weggehaald. Maar het eindresultaat is het dubbel en dwars waard. Niet alleen uw lichaam voelt een stuk prettiger aan, een sportmassage in Nijmegen kan ook wonderen doen voor uw sportresultaten! Maar u kunt bij ons ook een heerlijke massage nemen puur ter ontspanning. Misschien heeft u wel interesse in een duo massage behandeling in Nijmegen of in een cupping massage in Nijmegen! Kom even heerlijk tot rust, zo kunt u daarna de dag weer vol frisse energie vervolgen. Tijdens een massage komen de stoffen endorfine en serotonine vrij. Deze hormonen worden ook wel de gelukshormonen genoemd. Door een massage in Nijmegen voel u uzelf dus ook nog eens gelukkiger. Een massage in Nijmegen heeft dus hetzelfde effect als het eten van chocolade.

Bij Beautysalon Marilena Nijmegen kunt u diverse soorten massages nemen. Wat dacht u van een heerlijke ontspanningsmassage waarbij wij enkel werken met natuurlijke producten? Dit is een ideale ontspanningsmassage in Nijmegen wanneer u veel stress ervaart en even tot rust wilt komen. Maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor massages tegen cellulites in Nijmegen, wanneer u spier- en gewrichtsklachten heeft, of wanneer u graag een sportmassage in NIjmegen wenst. Vergeet ook onze heerlijke hammam massage in Nijmegen en onze bijzondere chocolade- en honingmassage en een bindweefselmassage voor het gezicht in Nijmegen niet. Onze werknemers bij Beautysalon Marilena Nijmegen staan graag voor u klaar, welke massage u ook wenst.

Wist u dit over massages?

 • Naast eten en bewegen is aanraking een van onze levensbehoeftes
 • Wanneer u regelmatig een massage in Nijmegen neemt, verhoogt uw weerstand
 • In sommige Oosterse landen groeien kinderen op met massages. Daar zijn massages heel normaal                                                                                                                                             
 • Wanneer u u laat masseren in deze massagesalon in Nijmegen, kunt u energieblokkades opheffen
 • Tijdens de massage komen er gelukshormonen vrij, net als wanneer u chocolade eet!
 • Voordelen van een heerlijke ontspannende massage in Nijmegen
 • De massages in Nijmegen van deze massagesalon in Nijmegen kennen een aantal voordelen:
 • Persoonlijke benadering
 • Hoogste kwaliteit en de beste service
 • Verbetert de bloedcirculatie                                                                                                 
 • Voorkomt overbelasting van de spieren
 • Massage kan ook pro-actief worden ingezet om spieren te activeren
 • Het ‘knuffelhormoon’ oxytocine en serotonine worden aangemaakt
 • Door regelmatig een massage te nemen krijgt u een sterker immuunsysteem
 • U kunt even heerlijk ontspannen en onthaasten

        

Dé plek voor een massage in Nijmegen

We vertellen u graag meer over deze massagesalon in Nijmegen. Beautysalon Marilena is gevestigd in Nijmegen Dukenburg en heeft drie medewerkers in dienst in de massagesalon in Nijmegen. Bij deze massagesalon in Nijmegen kunt u enkel hoogwaardige kwaliteit en service verwachten. U kunt hier naast voor massages in Nijmegen namelijk voor veel meer schoonheidsbehandelingen terecht:

 • Manicure
 • Massage
 • Wimpers                                                                                                                                      
 • Permanente make-up
 • Schoonheid
 • Botox en fillers
 • Tanden bleken
 • Cryolipolisys
 • Pedicure

   

Klanten kiezen natuurlijk niet zomaar voor de massages in Nijmegen en de andere schoonheidsbehandelingen van deze massagesalon in Nijmegen. Waarom kiezen de klanten voor deze massagesalon in Nijmegen Dukenburg:

 • Alles onder één dak
 • Persoonlijke benadering
 • Hoge kwaliteit en service

   

Boek een ontspannende massage bij deze massagesalon

Wanneer u graag een goede massage in Nijmegen wilt boeken, heten wij u bij Beautysalon Marilena Nijmegen van harte welkom! U kunt bij ons terecht voor allerlei massages. Of u nou interesse heeft in een cellulite massage in Nijmegen of in een hamman massage in Nijmegen. U kunt voor allerlei verschillende goede massages bij Beautysalon Marilena terecht! Bel ons voor het maken van een afspraak op 024-8481658. U kunt ook online een afspraak bij ons inplannen door dit formulier in te vullen. We zien u graag in onze massagesalon in Nijmegen!
 
 
 
 
Bellen
Map
Info